• Deze competitie begon Rozenburg met een 7-1 nederlaag tegen de tegenstander van vandaag.  Rozenburg begon met Elroy van Seventer op de plaats van de geschorste Jordie de Groot. Waren er vorige week al verbeteringen zichtbaar, tegen DRL werd er bij

vlagen prima gevoetbald, was er veel inzet en was men bereid fouten van elkaar te corrigeren.

DRL werd weinig tijd gegund om hun vertrouwde spel te spelen, en werd bij fases onder druk gezet. Dit leverde kansen op en na 15 minuten scoorde aanvoerder Bryan vd Laan via DRLspeler Lorenzo Borsboom de 1-0. Bryan vd Laan miste even later vanaf 5 meter het DRLdoel nav Nick De Bil. Na 27 minuten kon DRLdoelman Ellison da Cruz redding brengen maar uit de rebound scoorde Nick de Bil de 2-0. Rozenburg bleef goed spelen en kansen scheppen, maar deze werden helaas niet benut. De ruststand was 2-0. De 2e helft was net bezig toen Ruud Hakbijl geblesseerd

het veld moest verlaten na een charge van een DRLspeler. Hij werd prima vervangen door de

jeugdspeler Sander Kraaijeveld. In de 55e minuut raakte Nick de Bil de paal. Kort daarna moest de

DRLdoelman handelend optreden bij inzetten van Vince Lissenberg en Floris vd Heuvel. Bij een prima

vrije trap van DRL kon Rozenburgkeeper Silvio Spiessens zijn klasse tonen. In de 60e minuut maakte

Paul Santra de 3-0. Vijf minuten later bekroonde Omer Faruk Ayyildiz een goede wedstrijd door de

4-0 aan te laten tekenen. Dit betekende tevens de eindstand. Aldus een prima wedstrijd met als

minpuntje het missen van een aantal kansen. Volgende week de uitwedstrijd tegen Pernis, welke na

na de wedstrijd tegen DRL toch met vertrouwen tegemoet kan worden gezien.