• Op de laatste wedstrijd van dit jaar was er weinig te genieten op sportpark van sv Charlois. In een entourage van een stormachtige wind met regenbuien, 72 toeschouwers(waarvan er een kleine twintig van Rozenburg) en slecht voetbal werd er met 3-2 verloren.

Een wedstrijd waar geen winnaar had moeten zijn, was het toch sv Charlois die met de punten aan de haal ging. Rozenburg startte met een andere opstelling dan we gewend waren, trainer Peter-Marcel Nauta had gekozen voor een 4, 4, 2 opstelling. Daarnaast waren Regillio van Buuren en Bryan van der Laan afwezig.

De wedstrijd verliep, mede door de sterke windvlagen, rommelig. Van opbouw was nauwelijks sprake en de doelpunten vielen eigenlijk allemaal uit stilstaande momenten. Zo werd het in de 28e minuut 0-1 door Vince Lissenberg, die een vrije trap van Patrick Struyk uiteindelijk tot een doelpunt wist te verzilveren.
    Het antwoord van sv Charlois viel alweer 2 minuten later, de strafschop die verrassend was toegekend, werd feilloos ingeschoten. De aanleiding van deze strafschop bleef lang onduidelijk maar de scheidsrechter had kennelijk een handsbal geconstateerd.
    Vlak voor rust was er nog wel een kans voor Bethslot Woldeamanuel, die na een goed lopende aanval de voorzet net naast schoot, ruststand 1-1.

In de tweede helft viel na 25 minuten, wederom uit een dood spel moment, de 2-1. Een hoekschop werd niet goed weggewerkt en kon uiteindelijk hard en kansloos worden ingeschoten.
    Nu was het echter Rozenburg die gelijk al na 1 minuut de stand alweer gelijk trok. Patrick Struijk , die een goede wedstrijd speelde,  schoot van 25 meter een vrije trap de bal laag en strak onhoudbaar voor de keeper in de uiterste hoek(2-2).

Toch was er weer een vrije trap nodig om de eindstand(3-2) te  bepalen. Na een vermeende overtreding van Maik de Ouden, werd de muur niet helemaal goed gezet. De vrije ruimte werd goed benut, waardoor de bal strak in de uiterste hoek geplaatst kon worden.
    In het laatste kwartier wat Rozenburg nog had, kreeg de ingevallen Floris van den Heuvel nog een kans voor de gelijkmaker, hij werd weggestuurd en met zijn snelheid kwam hij alleen voor de keeper. Echter de hoek waar vanuit hij moest afronden was erg moeilijk derhalve ging zijn inzet net voorlangs.

Rozenburg gaat met dit verlies de winterstop in. Op 25 januari 2020 is er weer de hervatting van de competitie.