• Trainer/coach Peter-Marcel Nauta had voor de uitwedstrijd tegen Strijen en lastige puzzel te leggen, vanwege een flink aantal afwezigen. Keeper Silvio Spiessens, Onur Can Zaif, Bryan vd Laan, Marnix Sonneveld, Sander Kraaijeveld en Vince Lissenberg konden om uiteenlopende redenen niet van de partij zijn. Keeperstrainer Patrick Grinwis werd de doelman.
  De omstandigheden voor een mooie pot voetbal waren niet ideaal. Een stevige bries en een hobbelige grasmat maakten dat bijna onmogelijk. De ploegen waren aardig aan elkaar gewaagd.
  In de 8e minuut kwam Rozenburg op voorsprong. Na een vrije trap vanaf links van Patrick Struijk slaagde Bethslot Woldeamanuel erin om Strijendoelman Thijs Roobol te verschalken, 0-1.

  Bethslot Woldeamanuel 1-0

  Erg lang konden de Rozenburgers niet genieten van de voorsprong. In de 10e minuut verscheen de 1-1 op het scorebord. Julian van Dijk kon profiteren van het niet adequaat verdedigen van Rozenburg. Na ca. 20 minuten ging Stefano Garcia Tavares alleen op de Strijendoelman af, maar hij wist helaas niet te scoren. Rozenburg moest voor de rust de kleedkamer opzoeken met een vervelend gevoel. Kay Berghout had namelijk in de 45e minuut Strijen op voorsprong gezet. Ruststand 2-1.
  In minuut 46 kon Jordie de Groot profiteren van de wanorde in de verdediging van de thuisclub wat de 2-2 betekende.

   Jordie de Groot, gelijkmaker

  Daarna gebeurde er niet veel noemenswaardig meer. Maik den Ouden liep nog tegen een gele kaart op. De wedstrijd eindigde derhalve in een gelijkspel wat een primeur betekende deze competitie voor de Roodgele brigade. Door dit punt komt Rozenburg van de laatste plaats af door een beter doelgemiddelde dan Charlois. Laten we hopen dat dit een goed gevoel veroorzaakt. En we hopen natuurlijk dat dit goede gevoel er nog steeds is na de thuiswedstrijd van as. zaterdag tegen Pelikaan!

 • Uitslagen en stand per 2 april 2022