• Na afloop van het duel Rozenburg tegen Charlois waren er gemengde gevoelens. Moet je blij zijn omdat je in 93e minuut toch nog de gelijkmaker weet te maken, of

  ben je teleurgesteld dat je niet wint ondanks dat je vier keer weet te scoren. Voordat met name de Rozenburgers er erg in hadden lag de bal achter Silvio Spiessens in het Rozenburgdoel. Rafaël Andrade Freire knalde de bal 20 seconden na het beginsignaal van de goed leidende arbiter Blaak steenhard in  de kruising. 0-1 . Drie minuten later maakte Floris vd Heuvel de 1-1 na aangeven van Vince Lissenberg. De kracht van SV Charlois was de razendsnelle omschakeling. Dit werd ondermeer bewezen door Celsius Grant die in de 18e minuut iedereen zijn hielen liet zien en bekwaam de 1-2 voor zijn rekening nam. Zeker in de 1e helft van dit boeiende duel volgden de doelpunten in een flink tempo elkaar op. Mitchell de Zeeuw zorgde koppend voor de 2-2. De Rozenburgers waren nog niet klaar met juichen of de 2-3 stond alweer op het scorebord. Ditmaal was Nayron Mathilda de dader. De ruststand werd bepaald door Bryan vd Laan die van 20 meter de bal uit een vrije trap schitterend achter  de kansloze Charloisdoelman Linber vd Horst schoot. 3-3.

 • Vijf minuten na de thee stonden de Rotterdammers na wederom een razendsnelle counter alweer op voorsprong 3-4.  Na ca. 60 minuten kwam Joris van Driel in het veld voor de moegestreden Mitchell de Zeeuw. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd de wissel Bethslot Woldeamanuel voor Sander Arkenbout. Het leek er echter op dat Rozenburg tegen een nederlaag aan zou lopen. Echter in minuut 93 kon Floris vd Heuvel toch de gelijkmaker scoren nadat de bal via Bethslot Woldeamanuel bij hem terecht kwam. De gelijkmaker mag gezien worden als beloning voor de inzet en werklust van de Roodgelen.

   

  Het is te hopen dat dit as. zaterdag 3 punten oplevert als er in Geervliet aangetreden moet worden tegen GHVV13.

   

  Toon van Dijk

  Link voor de foto´s:  https://flic.kr/s/aHsmg6gEeg??