• Rozenburg moest in Capelle aantreden tegen SVS. Deze tegenstander had in de loop van het seizoen 23 punten meer verzameld dan Rozenburg. Dat verschil was in deze partij niet te zien. De Rozenburgers begonnen deze wedstrijd met Rick Tas als doelman. Nog niet zo heel lang geleden fungeerde Rick Tas als rechtsback in de roodgele hoofdmacht. 

    In het begin van de wedstrijd waren de ploegen aan elkaar gewaagd met wat kleine kansen over en weer.  Na een half uur kwam Rozenburg op voorsprong door Onur Can Zaif. Laatstgenoemde rondde een mooie aanval op bekwame wijze af 0-1. Erg lang konden de Rozenburgers niet genieten van deze voorsprong. SVS aanvaller Joran van Opstal zorgde voor de gelijkmaker. 1-1 werd ook de ruststand.

     

    Na de rust eenzelfde spelbeeld waarin Rozenburg toch wat kansen kon creĆ«ren, maar men zag geen kans om de uitstekende doelman van SVS, Migael Essajas te passeren. En omdat de thuisclub geen kans zag om de gelegenheidskeeper van Rozenburg, Rick Tas, te passeren stond na 90 minuten 1-1 op het scorebord.