• Rozenburg moest de laatste bekerwedstrijd tegen 4e klasser MSV’71 aantreden. Dit gebeurde zonder de afwezigen Jordie de Groot en Nick de Bil. Dit betekende dat Maik den Ouden de spitspositie voor zijn rekening moest nemen. Ondanks de personele problemen moest Rozenburg toch in staat worden geacht om van MSV’71 te kunnen winnen. Het liep echter heel anders.

  De Maassluisers waren minimaal gelijkwaardig aan de Rozenburgers. Sterker nog, na 23 minuten miste de MSV’71 spits een enorme kans. Hij schoot voor een leeg doel de bal tegen de paal. Rozenburg kon daar in de 1e helft nagenoeg niets tegenover stellen behalve een inzet van Jeroen Brobbel welke onschadelijk kon worden gemaakt door uitstekende doelman van MSV’71. 

  Een kwartier na de rust werd de moegestreden Maik den Ouden vervangen door Joris van Driel. Rozenburg leek in deze fase de iets betere partij zonder tot echt grote kansen te komen. In 62e minuut een pijlsnelle counter van MSV’71 wat een doelpunt opleverde van Jack vd Vugt. Rozenburg drong wel aan zonder al te veel overleg. In de 85e minuut belandde de bal na een vrije trap van Bryan vd Laan voor de voeten van Regillio van Buuren die de 1-1 liet aantekenen. Dit werd ook de eindstand.

  Conclusie na het zien van deze wedstrijd. Na wat rekenwerk blijkt Rozenburg uit de bekercompetitie te zijn geknikkerd. Conclusie nr. 2. Komende zaterdag begint de competitie met een uitwedstrijd tegen Gravendeel.

  Er is nog genoeg werk voor trainer/coach Peter-Marcel Nauta.

   

   

  Toon van Dijk