• Na de aftrap zag het er allemaal nog hoopvol uit en begon Rozenburg goed aan de wedstrijd. In de 9e minuut krijgt Rozenburg een vrije trap mee. De inzet die volgde werd echter van de doellijn gehaald.

    In de 11e was het wel raak voor Binnenmaas en stond de 1-0 op het bord. In de 16e minuut reageerde Ünal Can Bayka attent op een verkeerde terugspeelbal. Na deze ingreep kreeg Rozenburg direct een grote kans op de 1-1 maar helaas de bal raakt de lat.
    In de 22e minuut weet Binnenmaas gebruik te maken van een fout in de verdediging en is de 2-0 een feit. In de 33e minuut loopt Binnenmaas uit naar 3-0. Direct daarop wordt de inzet van de goed doorgelopen Bethslot Woldeamanuel wederom van de doellijn gehaald. Na deze tegenslag kreeg Rozenburg geen vat meer op het spel en loopt het achter de feiten aan.

    Na de rust komt Rozenburg in de 52e minuut terug tot 3-1 via Bryan v.d. Laan. In de 53e minuut keert Ünal Can Bayka van dichtbij tot 3 keer toe een inzet. In de scrimmage die daarop volgt geeft de goed leidende scheidsrechter M. de Witte een penalty aan Binnenmaas wegens het neerduwen van een tegenstander en wordt het 4-1. Rozenburg komt in de 63e minuut terug tot 4-2 door een benutte penalty van Bryan v.d. Laan. Binnenmaas straft echter direct een fout op het middenveld af en de 5-2 is een feit.

    Het venijn zit hem in de staart. Rozenburg komt terug vanuit een uitzichtloze 5-2 naar een 5-4 stand via doelpunten in de 85e minuut door Nick de Bil en in de 88e minuut door Bryan v.d. Laan. In de blessuretijd geeft Rozenburg alles om de gelijkmaker te forceren. Binnenmaas profiteert van de ruimte die ontstaat en maakt in de slotminuut nog 6-4.

    Komende zaterdag de uitwedstijd tegen DCV uit Krimpen a/d IJssel