• Rozenburg verliest van NSVV

Na de zege tegen Alexandria ’66 had Rozenburg weer wat afstand genomen van de degradatieplekken. De hoop was er om tegen NSVV wederom een goed resultaat te boeken. Dit moest gebeuren met invaller doelman Tristan Pols.

Na 2 minuten een doelpoging van aanvoerder Bryan vd Laan, welke onschadelijk werd gemaakt door de NSVV keeper Melvin Kruijthof. Enkele later stond de 0-1 op het scorebord. Tristan Pols keerde een schot waarna NSVV spits Koen Witsiers alsnog kon scoren. Na een kwartier een kans voor Marnix Sonneveld. Zijn schot werd stijlvol onschadelijk gemaakt door Melvin Kruijthof. Vlak voor de rust zorgde Vince Lissenberg uit een hoekschop voor de verdiende gelijkmaker. Dit zou echter niet de ruststand worden. In de extra tijd van de 1e helft liet NSVV aanvaller Kelvin vd Giessen de 1-2 aantekenen.

Eén minuut na de rust leek de wedstrijd gespeeld. Uit een afgeslagen hoekschop kogelde Jeroen Voshart de 1-3 tegen de touwen. Daarna gebeurde er niet veel meer. Een kwartier voor het einde kreeg Nick de Bil de rode kaart van arbiter Thomas Groenendijk. In een poging om nog iets te forceren werd Elroy van Seventer gewisseld voor Regillio van Buuren. Laatstgenoemde werd de spits. Dit duurde echter maar een halve minuut. Regillio moest met een hoofdwond het speelveld weer verlaten. De eindstand werd 1-3.

Rozenburg heeft tot 7 maart de tijd om de wonden te likken. Dan staat de uitwedstrijd tegen Deltasport op het programma.

Toon van Dijk.