• De 1e wedstrijd in de bekercompetitie eindigde in een 3-3 gelijkspel uit tegen Maasdijk.

  Deze keer de thuiswedstrijd tegen 4eklasser WFB. In het begin van de wedstrijd was het klasseverschil niet echt zichtbaar. Toch leek Rozenburg op 1-0 te komen nadat Vince Lissenberg de bal in het WFBdoel tikte nadat Regellio van Buuren bij een doelpoging allebei de palen raakte. Arbiter vd Wel had helaas buitenspel geconstateerd. In de 22e minuut kwam WFB op voorsprong door Kevin Groenendijk. Rozenburg kreeg wel wat kansjes maar trof in doelman Eduard van Dam een moeilijk te nemen hindernis. Hij was echter kansloos tegen de inzet van Bethslot Woldeamanuel. Laatstgenoemde scoorde de gelijkmaker na een mooie solo waarin hij drie verdedigers het bos in stuurde.

  In de 28e minuut kwam Rozenburg op voorsprong 2-1. Een voorzet van Bryan vd Laan werd koppend klaar gelegd door Regillio van Buuren waarna Bethlot Woldeamanuel zijn 2e treffer kon maken. 5 minuten voor de rust poeierde Paul Santra vanaf ca. 20 meter de bal tegen de lat. Ruststand 2-1.

   

  Na de rust een sterker Rozenburg. Het was echter WFB dat wist te scoren in de persoon van Joey van Assen. 2-2. En WFB bleef gevaarlijk in de snelle counters maar vond een uitstekende Rozenburgdoelman Wouter Bloothoofd op hun pad. In de 70e minuut kwam Rozenburg op voorsprong. Wederom door Bethslot Woldeamanuel na prima voorbereidend werk van Bryan vd Laan. 3-2. Even later werd Bethlot Woldeamanual vervangen door Ronald Fransen. In dezelfde minuut raakte Ronald Fransen echter geblesseerd in een duel met een Ouddorper zodat hij op zijn beurt weer vervangen moest worden door Maik den Ouden. Al eerder was Stefan van Es vervangen door Jeffrey Bokma. Hij was in de 88e minuut verantwoordelijk voor de 4-2 eindstand. Hij scoorde na een schitterende solo.  

  As. zaterdag staat de uitwedstrijd tegen MSV ’71 op het programma. Ook deze wedstrijd maakt deel uit van de

  Bekercompetitie.

   

   

   

  Toon van Dijk