• Met een keurige 1-3 winst op 2e klasser vv Oostkapelle heeft Rozenburg, met name in de tweede helft,  vertrouwen gecreerd voor de aanvang van de competite die as zaterdag begint.

Rozenburg was nog niet op volle sterkte maar was het voor de trainer zaak om met de beschikbare spelers een goed resultaat neer te zetten. Toch was in het eerste gedeelte van de 1e helft vooral Oostkapelle wat kansen creerde. Doordat deze niet werden benut kwam Rozenburg in de eerste de beste  aanval wel tot scoren,  Bethslot Woldeamanuel ronde deze aanval af en bracht de eerste wijziging op het scorebord 0-1. Ook een tweede aanval werd direct in een doelpunt omgezet en Rozenburg kwam nu door Nick de Bil  netjes op de 0-2 voorsprong. Toch was een onachtzaamheidje in de Rozenburgse defensie de oorzaak dat vlak voor rust nog de 1-2 werd binnengetikt.
    Na rust kwam Patrick Struik voor Jeffrey Bokma en ging Marnix Sonneveld als hangende linksbuiten spelen. Rozenburg werd steeds sterker en Oostkapelle kon eigenlijk niet meer voor gevaar zorgen.  Patrick Struik kon zijn invalbeurt prachtig verzilveren, hij schoot van afstand de bal met een krul in de bovenhoek en zo eindigde Rozenburg met een prima 1-3 overwinning in Zeeland en lijkt de weg gevonden te hebben om as zaterdag de eerste competitiewedstrijd te gaan spelen.

As zaterdag 21 september speelt Rozenburg thuis om 14.30 uur tegen vv  De Zwerver uit Kinderdijk.

Door Arno van Dop (met dank aan Ton de Groot)