• Rozenburg zakt door ondergrens!

Met Vince Lissenberg in de spits als vervanger van de geschorste Nick de Bil trad Rozenburg in Oud-Beijerland aan tegen het op de 4e plaats staande OSV.

•

Het zou een wedstrijd worden om snel te vergeten. Binnen 10 minuten kon OSVspits Jan Jaspers profiteren van collectief defensief falen van de Roodgele brigade en bracht hij de score op 1-0. Dit doelpunt veroorzaakte geen "wake-up call" bij de Rozenburgers. Men bleef verkeerde keuzes maken en de duels werden ook niet gewonnen. OSV kon makkelijk door de Rozenburgverdediging combineren en in de 19e minuut kon Jan Jaspers zijn 2e treffer aan laten tekenen. Zo kwam OSV op een verdiende 2-0 voorsprong. Na dit doelpunt leek Rozenburg het op te pakken en werd iets sterker. In de 30e minuut leek Bethslot Woldeamnuel in de "16" ten val te worden gebracht maar de arbiter zag er helaas geen strafschop in. Vlak voor rust een mooie aanval over links van Rozenburg, welke koppend werd afgerond door Vince Lissenberg. Een prachtig doelpunt op een prima moment zo vlak voor rust. Helaas liet scheidsrechter Lindhout zich foppen door assistent?- scheidsrechter P vd Velden van OSV en keurde de treffer om de belachelijke reden van buitenspel af.

• Na de rust speelde Rozenburg een kansloze wedstrijd. In de 50e minuut werd het 3-0 door Shurnel Francois.  Na een uur mocht Bethslot Woldeamanuel een hoekschop nemen. De bal kwam op mysterieuze wijze in het OSVdoel terecht. 3-1. Voordat men bij Rozenburg kon gaan denken aan een eventuele inhaalrace lag de 4-1 al achter Wouter Bloothoofd door wederom Shurnel Francois. Tussen de bedrijven door raakte Floris vd Heuvel nog de paal. Dat het nog 6-1 werd door Ricardo Danning en Nick van Dijk werd als een vervelende bijkomstigheid gezien en het eindsignaal van de arbiter kwam als geroepen.

Voor as. weekeinde staat de thuiswedstrijd tegen Den Bommel op de rol.
    Wij hopen dan iets van verbetering te kunnen zien bij de formatie van Peter-Marcel Nauta.

Toon van Dijk

Foto: Archieffoto