• Rozenburg, zevenklapper in Piershil

  Na de nederlagen tegen de Jonge Spartaan en GHVV ’13 moest Rozenburg aantreden in én tegen het kansloos onderstaand Piershil. Dé gelegenheid om weer eens drie punten te pakken.

 • De wedstrijd verliep volgens verwachting. Een veel sterker Rozenburg had bijna continu de bal, maar kon maar sporadisch kansen creëren.  Scoren was het probleem, deels door onnauwkeurigheid en deels door Piershildoelman Richard Huisman.
  Na 35 minuten was het Regillio van Buuren die na een prima combinatie met Bryan vd Laan de score opende. 0-1. Na aangeven van Jeroen Brobbel kon Bryan vd Laan de 0-2 produceren. 0-2 werd de ruststand.

  Na de rust werd Piershil nog meer onder druk gezet.  In een tijdsbestek van ca. 10 minuten tilde aanvoerder Bryan vd Laan middels een heuse hattrick de stand naar 0-5. Hij deed  door o.a. een strafschop te benutten en vrije trap van ca. 20 meter binnen te schieten. De eindstand werd 0-7 door 2 doelpunten van Regillio van Buuren. Het mooiste bericht was wellicht dat Onur Zaif  voor het eerst sinds oktober 2017 weer speelminuten kon maken. Hij deed dit als invaller voor Jeroen Brobbel. 

  Rozenburg blijft op 2e plaats staan met een achterstand van 8 punten op koploper Binnenmaas en een voorsprong van 6 punten op nr. 3 OVV. En datzelfde OVV is de tegenstander op Sportpark West dd 6 april.
  As. zaterdag staan er voor Rozenburg geen competitieverplichtingen op het programma.

   

   

  Toon van Dijk