• Met enthousiasme delen wij mee dat het merendeel van de selectie behouden blijft voor het aankomende voetbalseizoen. Onder de vertrouwde gezichten die ook volgend seizoen het veld zullen betreden, bevinden zich bekende namen zoals:
  Lars Bekker, Tim Bekker, Wessel Boertje, Jeroen Brobbel, Stefan van Es, Xander Geveke, Jasper Hoogwerf, Sam Jongejan, Liam Kleijwegt, Sander Kraaijeveld, Vince Lissenberg, Maikel den Ouden, Damian van de Ridder, Max Ruitenberg, Silvio Spiessens, Elroy van Seventer en Desley de Vliegh.
  Deze jonge en toch al ervaren groep belichaamt het ware DNA van Rozenburg.

  Helaas nemen we ook afscheid van enkele clubveteranen die aanzienlijk hebben bijgedragen aan v.v. Rozenburg, te weten:
  Nick de Bil en Benny van de Meer.
  Voorts verlaat Nino Noordijk na één seizoen de club, en keert hij terug naar zijn voormalige vereniging FC Vlotbrug.
  Helaas is Onur Zaif per direct gestopt vanwege langdurige blessures. Aan het einde van het seizoen zullen zij op passende wijze worden uitgezwaaid. De club is dankbaar voor hun toewijding en inzet gedurende de afgelopen jaren.

  Beleidsbepalers van voetbalvereniging Rozenburg hopen van harte dat oud-Rozenburger spelers, al dan niet al komend seizoen of in de toekomst zullen terugkeren op Sportpark West. De deuren staan altijd open voor hen die de roodgele kleuren van Rozenburg opnieuw willen dragen en een bijdrage willen leveren aan de rijke geschiedenis en toekomst van onze vereniging.
  Gezamenlijk streven we naar nieuwe hoogtepunten en successen, zowel binnen als buiten het speelveld.