• Waar de jongste spelers en speelsters van voetbalvereniging Rozenburg samen met de goedheiligman en zijn helpers in de kantine luidruchtig zingen en feest vieren, was Sinterklaas door alle Corona maatregelen noodgedwongen om de surprises dit jaar via een doorgeefluik uit te delen. Het is een vreemd jaar. Ook voor het Sinterklaasfeest. Maar daarom waren de kinderen niet minder enthousiast.

    De oplossing was om de zogenaamde buitenbar te benutten. Na de training konden de kinderen dan in een soort van “McDonalds drive thru” bij Sint en Piet hun cadeau en snoepgoed ophalen.Verscheidene teams waren nog aan het trainen toen Sinterklaas op het terras verscheen om een kijkje te nemen. Dat had de nodige  gevolgen. Als een trein kwamen de spelertjes al roepend richting Sinterklaas. Toen de trainers riepen dat de training nog niet voorbij was zag je de teleurstelling op de gezichten.
    Met deze buiten activiteit, een cadeau waar de ouders heel blij mee zijn, en het natte koude weer werd het toch nog een gure Sinterklaasavond.