• Slechte generale repetitie van Rozenburg 2 voor bekercompetitie: Rozenburgers onderuit in laatste oefenduel met Rockanje 2 (0-2)

6 sep 2021 Beheerder
  • Rozenburg 2 heeft dinsdagavond de vriendschappelijke wedstrijd tegen Rockanje 2 verloren. De tegenstander uit de 4e klasse van het afgelopen seizoen, was op Sportpark West met 2-0 te sterk voor het team van Hoogwerf en Timmer. Deze oefenpot werd twee minuten eerder afgefloten, omdat er bij diverse spelers de kramp in de benen sloeg.

Het oefenduel begon aardig voor Rozenburg met een licht overwicht en een aantal vloeiende combinaties. Echter heel lang kon Rozenburg niet genieten van dit overwicht. Door treuzelen in de verdediging en verkeerd inspelen kon Rockanje profiteren van dit buitenkansje en werd doelman Spiessens geklopt, 0-1. Hierna kabbelde het spel voort met een feller Rockanje tegen een tam Rozenburg.

Pas halverwege de tweede helft, konden weer wat kansen over en weer worden genoteerd. Door wederom een fout achterin bij Rozenburg kon Rockanje voor de 2e maal profiteren en werd dit keer invaller-doelman Reurink met een listige boogbal geklopt, 0-2

Vanwege het toenemende aantal krampgevallen blies scheidsrechter Van der Sluis twee minuten eerder af voor het einde van dit oefenduel.

Rozenburg 2 verliest dus de laatste vriendschappelijke wedstrijd voor het belangrijke treffen met vv Maasdijk 2 in de KNVB-beker. Deze wedstrijd zal worden gespeeld op Sportpark West, aanvang 12:00 uur.