• Sponsorkliks

Beste leden, supporters ect. van de VV Rozenburg,

Stel jezelf de volgende vragen:
              1) Heeft u de afgelopen week iets op internet besteld?
              2) Heeft u de afgelopen maand iets op internet besteld?
              3) Heeft u dit toen via de Sponsorkliks app of het logo op www.vvrozenburg.nl gedaan?

Mocht u het bovenstaande niet hebben gedaan, denk er dan aan dat u bij uw volgende aankoop v.v. Rozenburg kan sponsoren zonder dat het u iets kost!

Met een paar simpele handelingen, kunt u onze voetbalvereniging snel en gemakkelijk sponseren. Het kost u niets extra, u betaalt niet meer dan dat u direct via deze webwinkels koopt.

Op de homepagina kunt u, onder de balsponsor en de afgelastingen, het logo van sponsorkliks terugvinden. Door te klikken op dit logo wordt u doorverwezen naar de site van sponsorkliks en kunt u op je gewenste website gewoon aankopen doen zoals u normaal doet. Echter sponosor je op deze manier wel de vereniging en dat met een kleine moeite!

Vergeet niet om vrienden en familie op de hoogte te brengen van deze geweldige manier van sponsoring binnen de vereniging!