• Sportpark West dicht tot en met 6 April 2020

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren. De sluiting van Sportpark West duurt nu dus tot en met 6 april in plaats van de eerdere aangekondigd 1 april.

De beslissing van de KNVB is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop.
    Wij vragen om uw begrip in deze aparte tijden.

De komende periode gebruikt de KNVB om verder na te denken over de beste oplossing om gezamenlijk de competities alsnog tot een goed einde te brengen.

Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

Met vriendelijke groet,
    Bestuur vv Rozenburg.