• Stand van zaken
  In de rangschikking per 25 maart 2023 heeft Rozenburg 1 punt minder dan de nummers 9 en 8 Excelsior ’20 en OHVV. De tegenstander van a.s. zaterdag staat op plek 12 en heeft evenzoveel punten minder dan Rozenburg. In de wedstrijd tegen de opponent van zaterdag hield Rozenburg op 29 oktober 2023 drie punten op Sportpark West na een solide 2-0 overwinning. Echter zijn resultaten in het verleden geen garanties voor de toekomst. De plaatsen 7 tot en met 11 blijven ook onderling in competitie. Voor de aansluiting met de nummer 8 (OHVV) telt ieder punt dat van een directe concurrent kan worden afgesnoept.

  Leuke opwarmer met JO-7
  De wedstrijd van zaterdag 18 maart 2023 aan de Botreep 21 in Hoogvliet tussen Rijnmond Hoogvliet Sport en Rozenburg wordt op uitnodiging van de thuisclub opgeluisterd door een voorprogramma van de JO-7 teams van beide verenigingen. Voor welke spelvorm gekozen wordt is op dit moment nog niet bekend.
  Na de voorwedstrijd mogen de spelertjes met hun idolen  het speelveld betreden, waar zij na de officiële aftrap onder het genot van patat en limonade de wedstrijd kunnen volgen.

  Wij wensen Quinn, Davey, James, Güray, Can, Joah, Shad, Ramoa, Micah, Noëlle, Nathan, Vinchenzo, Fabian, Jace, Che en Oscar heel veel plezier.
  Moedig onze rood gelen aan om drie punten mee te nemen.