• Zoals velen al weten is PLUS Rozenburg een trotse sponsor van onze vereniging. De jeugd zal de plus voornamelijk herkennen van de bananen op de zaterdag, waar het mandje dan in de kleedkamer klaarstaat in de rust. Helaas zijn er de afgelopen maanden geen wedstrijden gespeeld op de zaterdag... wij hopen dan ook van harte dat we volgend seizoen weer kunnen gaan voetballen, onder de dan geldende regels, met de bananen van de PLUS in de rust.

PLUS Rozenburg is op 11 mei dit jaar een actie gestart in samenwerking met de v.v. Rozenburg, waarbij elk lid (en ook mensen die geen lid zijn!) taarten kan bestellen via taartactie.nl/rozenburg, om op deze manier de verenging te steunen. Drie Euro van het aankoopbedrag zal worden gedoneerd/gesponsord aan de vereniging. De actie loopt nog tot en met 28 Juni, dus heb je nog geen taarten besteld dan kan je dit gelijk gaan doen!

Op naar een zo hoog mogelijke sponsoropbrengst!