• Beste mensen,

In deze lastige tijd biedt Plus Rozenburg de verenigingen via taartactie.nl/rozenburg de  mogelijkheid om inkomsten voor onze vereniging te ontvangen. Voetbalvereniging Rozenburg promoot dit initiatief van Plus Rozenburg van harte. Wij hopen dat U iedereen in uw omgeving enthousiast maakt voor deze actie. Van de aanschafprijs van deze (verse) appeltaart gaat maar liefst € 3,- naar onze vereniging. Inkomsten die wij, met de gevolgen van de corona-crisis, goed kunnen gebruiken!!

Als u van lekkere verse appeltaart houdt, dan is dit het moment om er een te bestellen op taartactie.nl/rozenburg.

Schakel vooral ook familie, vrienden, buren en kennissen in, deel de actie op social-media en help uw en onze vereniging!

Mede namens Plus Rozenburg alvast hartelijk dank!

• Hoe werkt het?

1.      Selecteer voetbalvereniging Rozenburg om ons te ondersteunen.

2.      Vul uw naam en e-mailadres in en het aantal appeltaarten dat U wilt bestellen.

3.      Klik op bestel direct, U betaalt via  IDeal .

4.      Direct na uw bestelling ontvangt U een tegoedbon per e-mail.

5.      Van 1 juli tot en met 31 december, wanneer uw familie en vrienden weer op bezoek mogen komen, kunt tegen inlevering van de tegoedbon uw taart bij Plus Rozenburg aan de Emmastraat ophalen.