• Rozenburg – Lyra (1-2) 1-3
    De vraag die zaterdag 14 oktober tegen Lyra beantwoord kon worden was of de overwinning tegen DVO ’32 voortgezet zou worden. Helaas bleek het tegendeel waar. Lyra was gedurende de wedstrijd evenwichtiger dan de thuisclub.
    Nog niet van de partij waren Maikel den Ouden, Stefan van Es en Sander Kraaijeveld.

• De uitslag is niet hoger uitgevallen door goed keeperswerk van Benny van der Meer en later zijn vervanger Silvio Spiessens.
    Al na een minuut of zeven verdedigde Benny van der Meer zijn doel met een onnodig overtreding. Scheidsrechter R. de Groot wees resoluut naar de stip. Geen discussie mogelijk. De strafschop die de 0-1 inluidde werd benut door nummer 10 van Lyra Thom Kuyvenhoven.