• Namens het bestuur heet ik u allen van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging.

  Wij hopen dat u de feestdagen ook feestelijk bent doorgekomen. Om de een of andere reden lukt bij een nieuwjaarsreceptie wel wat bij een ledenvergadering niet lukt, namelijk veel leden binnenhalen. Maar heel fijn om zoveel leden en betrokkenen vandaag hier te mogen zien.

  We zitten nog in de winterstop, maar binnenkort beginnen de eerste oefenwedstrijden weer en staat de tweede helft van de competitie voor de deur. In de kerstvakantie heeft de toernooicommissie niet stilgezeten en heeft met succes en met veel dank aan de sponsoren het kerstballentoernooi georganiseerd in sporthal de Rozenburcht.

  2017 was weer een bevlogen jaar, waarin veel is gebeurd. Niet alleen zijn we als vereniging actief met ca 33 teams in de competitie, waarvan 3 dames elftallen en 22 jeugdteams; maar worden er veel zaken georganiseerd zoals weer een geweldige familiedag, sponsoravond, kamp, Sinterklaas, toernooien en nog veel meer. Bijzonder was dat we afgelopen jaar het jeugdkamp met veel succes op eigen terrein hebben gehouden en voor het eerst sinds jaren niet naar Heino zijn gegaan. Mede vanwege dit succes zal ook dit jaar zal het kamp op ons eigen terrein worden georganiseerd. Een hele belangrijke financiële bijdrage aan dit kamp is afkomstig van de opbrengst van de grote clubactie. Dankzij de organisatoren en uiteraard de lotenverkopers en lotenkopers is bij de laatste actie meer dan 4000 euro voor de vereniging binnengehaald. Dit is geweldige prestatie waar we heel blij mee zijn.

  De evenementencommissie laat ook duidelijk van zich horen en is er naast de vele activiteiten weer een rad van fortuin en regelmatig een dj of zanger na de wedstrijden van het eerste elftal.

  Waar we ook op terug kijken is het verlengen van het kledingcontract met Beltona. Dit heeft onze kledingcommissie helaas ongewenst erg veel werk opgeleverd, mede doordat leveringen uit zijn gebleven of dat er foutief is geleverd. Maar alhoewel nog niet alle kleding binnen is, is het toch al duidelijk zichtbaar dat we een nieuwe kledinglijn hebben en zien we er weer netjes en representatief uit. Dankzij de 'vrienden van VV Rozenburg', wiens namen op het bord in de hal te zien zijn hebben we de trainers en leiders met een kleine eigen bijdrage ook een heel mooi kledingpakket aan kunnen bieden.

  Terugkijkend op het afgelopen jaar kan ik constateren dat er ook op sportief gebied weer een hoop is gebeurd.  Uiteraard hebben weer velen van de prachtige sport kunnen genieten met winnen en verliezen, zoals dat in een sport thuishoort. Een aantal van onze teams hebben echter meer gewonnen dan verloren en zijn dan ook kampioen geworden. Dat is natuurlijk altijd erg leuk. Vorig jaar heb ik u moeten berichten dat we ons tweede elftal moesten terugtrekken. Om die reden hebben we wel een 'onder 23' team opgericht, het is dan natuurlijk ook geweldig om te melden dat dit team als eerste van de competitie is geëindigd. Nu staat er weer een tweede elftal waar we dan ook erg blij mee zijn en dat zeer goed meedraait in de competitie. Ons eerste elftal heeft het in de afgelopen competitie ook niet verkeerd gedaan. Ondanks dat onze doelen niet zijn bereikt, deden we wel mee met de top. Hoe anders is dat nu! Met ??in ieder geval- aan mijn kant hoge verwachtingen zijn we de competitie ingegaan. Tijdens de zomervakantie had ik dan ook al diverse keren gegoogeld op 'platte kar'. Maar het kan verkeren. Mede vanwege de slechte prestaties hebben we afscheid genomen van de hoofdtrainer. De eerste wedstrijd van de interim trainer was veelbelovend, helaas was dit van echter van korte duur. Maar toch Erik en Leen ontzettend bedankt dat jullie je zo hebben ingezet! Het zou ook wel heel bijzonder zijn geweest als het tij in één keer gekeerd was. Een groot wijsgeer zei eens, elk nadeel heb zijn voordeel en ik ben dan ook erg blij dat ik de nieuwe hoofdtrainer aan u mag voorstellen: Mark van Os. Ondanks zijn nog jonge leeftijd heeft hij een ruime ervaring als trainer en heeft hij menig keer die platte kar mogen bestijgen. Nadat we een paar weken geleden het contract hebben getekend ben ik dan ook maar weer gelijk aan het googelen geslagen. Mark is super enthousiast en heeft een enorme passie voor het spel. Hij heeft grote plannen en wil deze samen met de Technische Commissie verder ontwikkelen. Deze plannen beslaan niet alleen het vlaggenschip, maar gaan veel verder. U zult hem dus heel vaak aan kunnen treffen op ons complex! Mark ik wil je alvast heel veel succes wensen en een hele plezierige samenwerking.

 • Ik heb onlangs mogen vernemen dat Mark in ieder geval ook volgend seizoen kan rekenen op twee van onze topvoetballers, Bryan van der Laan en Jordie de Groot en hopelijk zal de rest snel volgen. Ook heb ik begrepen dat alle spelers, zonder uitzondering, 1 goed voornemen hebben voor 2018 en dat is WINNEN!

  Maar wat zouden wij zijn zonder onze vrijwilligers. U hoort het mij vaak zeggen, maar dit is echt het kapitaal van onze vereniging. Wat er allemaal niet georganiseerd moet worden om dit allemaal mogelijk te maken. Er zijn een 1001 taken te verrichten door vele enthousiaste vrijwilligers. We hebben vrijwilligers die vanwege hun rol, maar vaak ook vanwege hun persoonlijkheid veel van zich laten horen; maar we hebben ook vrijwilligers die stil op de achtergrond hun taken vervullen. Maar deze zijn minstens zo belangrijk. Één van deze vrijwilligers willen we nu dan ook in het zonnetje zetten. We hebben iemand die al vele jaren actief is als leider en zelf ook in het verre verleden in ons eerste elftal heeft gevoetbald. Ik wil graag even Sjaak de Regt vragen naar voren te komen. Sjaak is een graag geziene gast bij onze vereniging, altijd even bescheiden maar hij staat altijd klaar voor zijn team. Voor zijn werkzaamheden binnen de vereniging, waarvan de laatste seizoenen als leider van de D1 en uiteraard daarvoor jarenlang het 2e,  heeft het bestuur dan ook besloten om Sjaak vrijwilliger van het jaar 2017 te maken. Sjaak heeft tijdens de laatste ledenvergadering ook de gouden speld ontvangen voor zijn 45 jarige lidmaatschap. Deze prijs is meer dan verdiend! Sjaak van harte gefeliciteerd.

  Ik ga nu komen tot een afronding, maar niet voordat ik ook alle sponsoren heb bedankt. Dankzij de sponsorcommissie komen we haast hek te kort vanwege alle borden. Natuurlijk onze hoofdsponsoren, Total Solution en 8Bouwmanagement, maar uiteraard al onze sponsoren. Met hun hulp kunnen we onze contributie beperkt houden en toch veel organiseren.

  Namens het bestuur wens ik u en de uwen een gezond, gelukkig en sportief 2018!