• Trainingsschema

Ingebruikname velden per 3 augustus 2020
    Met ingang van 3 augustus 2020 is het mogelijk om oefenwedstrijden te spelen. Dat kan sowieso op zaterdag op veld 4.

Oefenen op de grasvelden
    is afhankelijk van de bodemkwaliteit op dat moment.
    Op 3 augustus worden de velden 1, 2 en 3 eerst gekeurd. Veld 5 zal niet worden gekeurd, dit wordt aan de trainers overgelaten.

Oefen- en inhaalwedstrijden worden bij voorkeur gespeeld op donderdagavond. De kantine is dan open. Algemeen geldt dat 1 wedstrijd per week per veld wordt toegestaan, waarbij de voorkeur uiteraard uitgaat naar donderdag.

• Trainingsschema week 33
    In de voorbereiding op de competitie wordt in de weken 32 tot en met 35 dit trainingsschema per week gepubliceerd. Verschillende teams beginnen op verschillende momenten met trainen.
    Teams die nog geen aanvangsdatum hebben doorgegeven voor de weken 32 tot en met 35, maar toch eerder met trainen willen beginnen, zijn aangewezen op de beschikbare tijden in het schema. Onderstaand het schema voor week 33...

• Het vaste trainingsschema voor de competitie vanaf week 36