• Uit moeizaam, thuis makkie: 10-2

  Na een voorjaarspauze van een week, vandaag tegen Zuidland waar het in Zuidland een moeizame overwinning werd van: 1-3. Nu een ruime overwinning onder arbritage van Amado: 10-2!


 • Het beginfluitsignaal klonk nog toen Rozenburg al scoorde na dat Ronald de bal klaar lag voor Max: 1-0. Rozenburg had gekozen voor wind mee te spelen in eerste helft. Weet niet of het daaraan lag, maar de ballen vlogen wel heel makkelijk achter de keeper van Zuidland( twee broers van hem spelen in het eerste van Zuidland). Max had er zin in want na een dieptepass van Jochem scoorde hij 2-0 (onder protesten van buitenspel).  Even later gevolgd door een balletje achter zijn standbeen: 3-0 (aangeven Mitchell).

 •  

   

  Met hoekschoppen gaat of Julian of  Liam (later die middag nog een helft meespelend met het eerste) mee naar voren.

  Dit keer was het Julian die voor de ogen van zijn vriendin Sharon( ook een trouwe supportster) de bal in  het net legde na een hoekschop genomen door Ronald: 4-0. 


 • Dat ik niet genoeg zou hebben aan een velletje papier was nu wel duidelijk.  Want Mitchell stoort zodanig dat hij Max weer in positie brengt en die de keeper handig omspeelt: 5-0. Zuidland voetbalt wel, maar komt niet bij de zestien van Rick. Hebben het dan ook wel opgegeven, hoewel zij speciaal niet hadden gedronken vrijdagavond omdat ze tegen "de bovenste moesten spelen". Na weer een assist van Jochem( wanneer gaat die jongen eens zelf een doelpuntje maken?) is het Martijn die de ruststand van 6-0 aantekent.

 • Tweede helft is eigenlijk een helft om snel te vergeten: volgens het roepen van de trainer is er te weinig “beleving” in het veld. Stand wordt wel uitgebouwd naar de 10-0, maar oogt inspiratieloos. Juist dan kan je dingetjes uit proberen. Daan zorgt dat Max de bal wandelend de bal over de lijn brengt: 7-0. Maxim en Mitchell scoren eigenlijk samen de 8-0 en Jelle bekroond zijn harde werken met de 9-0 na pass Nando. Ricardo beloond zijn inval beurt met een op de slof na voorzet Max: 10-0. Dat de concentratie dan verflauwd is logisch: een hoekschop van Zuidland wordt in tweede instantie alsnog achter Rick geschoten: 10-1. Gevolgd door een mooie aanval afgerond tot 10-2.

 • Laten we het houden op een sportief gebaar van Rozenburg. Door deze overwinning is het doelgemiddelde wel 60 voor en maar 9 tegen: +51 !

   

  Verslag en foto’s: CoSp@n

  Meer foto’s op: https://www.instagram.com/cospan56/?hl=nl