• V.V. Rozenburg zet 2019 in gang

Met de traditionele wedstrijd tussen oud- en nieuw Rozenburg 1 begon voor de voetbalvereniging het jaar 2019. Complimenten voor Huibert Degeling die vanuit alle windstreken oud 1e elftalspelers wist te bewegen de gang naar Sportpark West te maken om aldaar de kicksen onder te binden voor de partij tegen de huidige nr. 2 van de afdeling 3D.  Het gaat te ver om alle namen te noemen, maar de namen Hans de Lange, Ment de Jong, Gertjan en Jojan van Dokkum, Ruud Kuikstra en Rinus de Bil zijn toch bekend genoeg bij de Rozenburgers.

Jammer dat de wedstrijd onder enigszins matige weersomstandigheden gespeeld werd. Zoals verwacht een sterker Rozenburg 1. Door uitstekend keeperswerk vanGertjan van Dokkum bleef het tot de 15e minuut 0-0.  1-0 werd het door Floris vd Heuvel, 2-0 door Regillio van Buuren en 3-0 kwam op naam van Floris vd Heuvel. Dit werd tevens de ruststand. Na de rust wist de formatie van Peter Marcel Nauta nog één keer te scoren in de persoon van Stefan van Es.

Na 60 minuten floot arbiter Jan Touw voor het eindsignaal. Voor het aanwezige publiek het sein om te kantine te bezoeken om getuige te zijn van een uitstekend optreden van zanger Eugene Jansen. Dit optreden begon na de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Frank Schellenboom. Hij wist o.a. te melden dat de contracten met hoofdstrainer Peter Marcel, 2e elftaltrainer Rishi Doeki en keeperstrainer Patrick Grinwis met één jaar verlengd zijn. De voorzitter

sprak tevens de hoop uit dat het 1e team nog een (periode) titel zou binnenhalen.

Hierna kon zanger/entertainer Eugene Jansen zijn niet geringe talenten etaleren.
    Dit kwam de gezelligheid zeker ten goede.

Toon van Dijk