• Voetbalvereniging Rozenburg bestaat dankzij de vrijwilligers die week in week uit helpen. Van scheidsrechters, trainers, leiders, mensen in de kantine tot ouders die ervoor zorgen dat er vervoer is. Zij zijn de mogelijkmakers waardoor elk weekend jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van het voetbal.

De vereniging vindt het fantastisch dat zoveel mensen zich vrijwillig inzetten om uw kind of uzelf te laten voetballen.

Sommigen zie je op of langs het veld, of achter de bar in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar, maar wel aanwezig. Het bestuur, de veld- en kleedkamerplanners, mensen van de administratie, de werkploeg, de coördinatoren en de wedstrijdsecretarissen.

Voetbalvereniging Rozenburg is altijd op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilliger van de vereniging kan op verschillende manieren. Van een omvangrijke tijdsbesteding als trainer of leider, op zaterdag op het wedstrijdsecretariaat, scheidsrechter of inzetbaarheid bij activiteiten en evenementen, bijvoorbeeld het voetbalkamp voor de jongste spelers. Voetbalvereniging Rozenburg is afhankelijk van de leden, sponsoren en vrijwilligers die de organisatie mede draaiende houden. Vaak worden verschillende taken door een persoon uitgevoerd. En omdat het dan toch “loopt” is er geen animo om de helpende hand uit te steken. Kortom hulp is altijd nodig en welkom.

Durf jij de uitdaging aan om onze vereniging te helpen?

Vv Rozenburg is op zoek naar iemand die de poortbrief van ons 1e elftal uitgeeft bij de hoofdpoort van de vv Rozenburg bij iedere thuiswedstrijd
    Hoeveel tijd kost dit:
    -1 a 1,5 uur duurt deze vrijwilligers actie op een zaterdag als ons 1e elftal thuis speeltStart rond 13:45 einde rond 15:00 uur
    -13 zaterdagen per seizoen, je kunt dit natuurlijk altijd in overleg in deeltijd met iemand anders doen.

Wat moet ik doen:
    - De poortbrief van ons 1e elftal promoten bij aankomst van bezoekers van sportpark west.
    - Loten verkopen vanuit de ingang van sportpark west voor de tombola.
    De prijzen worden bekend gemaakt tijdens de rust van het 1e elftal.

De verenging is op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:
    - Reserve gastheer of gastvrouw (wanneer het 1e elftal thuis speelt)
    - Coördinator vrijwilligers
    - Coördinator scheidsrechters
    - Lid sponsorcommissie
    - Coördinator organisatie toernooien
    - Medewerker(s) bar / kantine

Heeft u belangstelling voor een van de genoemde functies, stuurt u dan een e-mail naar vvrozenburg@gmail.com.
    U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek. In dit gesprek wordt aan u toegelicht wat het vervullen van de functie voor u inhoudt.

Heeft u andere specialiteiten die niet genoemd worden maar bent u bereid vrijwilligerswerk voor deze schitterende voetbalvereniging te verrichten, aarzel niet en stuur dan a.u.b. een e-mail naar vvrozenburg@gmail.com en vermeldt wat u voor de vereniging kunt doen.

Bij voorbaat zeer bedankt voor de te nemen moeite en we zien er naar uit u te kunnen verwelkomen.