• Op donderdag 6 januari 2022 organiseert vv Rockanje een toernooi in Mulitifunctioneel Centrum (MFC) De Meander, Vlinderslag, Oostvoorne. Van de jeugdafdeling van vv Rozenburg doen zes teams mee: JO7-1, JO9-1, JO9-2, JO10-1 JO11-1 en JO13-1.

De opbrengst is bestemd voor Stichting Overleven met Alvleesklierkanker.

• Prof. dr. Casper van Eijck is een man met een missie. Hij wil uiterlijk in 2030 elke alvleesklierkankerpatiĆ«nt een betaalbare behandeling kunnen bieden. Elke dag overlijden namelijk 8 tot 10 personen in Nederland aan de gevolgen van deze ziekte. Hiermee is het de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land. Help mee dit te voorkomen. Elke donatie, groot of klein, is waardevol.

• Tijdens de Sponsoravond van vv Rozenburg in oktober 2021 is voor dit goede doel al een bijdrage opgehaald van ā‚¬ 1.890,--. Meer informatie over de Stichting kunt U hier lezen.

De bedankbrief van de Stichting leest U hier.

• Steun Casper en doneer in de digitale collectebus via deze QR code: