• Voetbalvereniging Rozenburg zoekt een enthousiaste en betrokken trainer voor het 2e elftal

  19 mei 2021 Beheerder
 • Wie zijn wij
  Voetbalvereniging Rozenburg (VVR) is een Sportvereniging Plus. Dit betekent dat wij ons naast het voetbal in brede zin ook werkzaam zijn op het sociaal domein. We zetten ons in op sociale en maatschappelijke thema’s samen met zorg- en welzijnsinstellingen waarbij het bezig zijn en het vermaak op ons sportpark centraal staan. Daarnaast zijn we een erkende en gecertificeerde leerorganisatie voor de sector sport en bewegen.
  Ons sportpark ligt tegen het natuurgebied de Landtong aan en is een parel in de regio. Niet voor niets ligt de nadruk op park. We hebben een stabiel ledenaantal en vrijwilligerskader die allen betrokken en loyaal zijn.

  Waar zijn wij naar op zoek
  Wij zoeken een jonge enthousiaste en betrokken trainer voor het tweede elftal, bij voorkeur in het bezit van het diploma UEFA C/TC 3 of ruime praktische ervaring en bereid een opleiding te volgen. Doorgroeien naar het eerste elftal is dan mogelijk. Het tweede elftal komt uit in de 3de Klasse en bestaat uit een groep jonge, gretige spelers die graag de stap naar het eerste willen maken. Vanuit talentontwikkeling willen we zoveel als mogelijk is de A-B selectie samenstellen met spelers uit de eigen jeugdopleiding door hen kansen te bieden zich te ontwikkelen tot gewaardeerde krachten voor het eerste of tweede elftal.

  Wat vragen we van je

  • Je houdt oog voor het verenigingsbelang.
  • Je bent beheerst en duidelijk.
  • Je kunt spelers tactisch, technisch en individueel beter laten floreren.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je trainingsmethoden zijn gevarieerd.


  Wat ga je doen

  • Je traint samen met het eerste elftal op dinsdag en donderdag van 20:00 – 21:30 uur.
  • Je begeleid, stuurt aan, en coacht VVR 2 tijdens de wedstrijden.
  • Je zorgt voor een gerichte doorstroming van de (jeugd)spelers.
  • Je werkt samen met jeugdtrainers, de hoofdtrainer van het 1e elftal en de technische commissie over de ontwikkelingen van de spelers in de B-selectie, de inhoud van de trainingen, speelstijl en wedstrijdselectie.

  Wat bieden wij
  We werken niet met een arbeidsovereenkomst, maar met een vrijwilligersovereenkomst en tegen een passende vergoeding. Je werkt met een ambitieuze en jonge leergierige spelersgroep bij een gezellige en gerespecteerde voetbalvereniging. Je doet volwaardig mee in de VVR-voetbalfamilie op een prima accommodatie, met uitstekende materialen, voetbalfaciliteiten en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

  Je hebt interesse
  Herken je jezelf in bovenstaande profiel en ben je bereid om tijd en energie in onze club te investeren? Dan komen we graag in contact met jou. Wil je meer informatie over deze vacature, dan kunt je contact opnemen met Gerard Timmer 06-52 82 49 06.
  Je sollicitatie (motivatie + CV) kun je mailen aan: g.timmer28@kpnplanet.nl.