• Onder prima weersomstandigheden begon de wedstrijd Rozenburg - DCV uit Krimpen aan den IJssel.

De aftrap mocht worden gedaan door de gelegenheidspupil de 3 jarige James de Jong, het zoontje van onze subsponsor Rederij de Jong, tevens de balsponsor van deze wedstrijd.

Reeds is de 3e minuut komt Rozenburg op een 0-1 achterstand. Door een verdedigingsfout kon de  nr 11 van DVC doorlopen  en die maakte het goed af. Deze vroege achterstand was en domper voor de rood-gele mannen die geen grip kregen op de wedstrijd. In de 8e minuut was er een scrimmage voor het doel van Silvio en wederom de nr 11 maakte met een omhaal het tweede doelpunt voor DCV. In de 24e minuut werd een vrije schop door Silvio uitstekend gekeerd.

Hierna kwam er iets meer agressie in de ploeg van Rozenburg en in de 27e minuut werd uit een voorzet van Tim Bekker de bal door DCV tot drie maal toe van de lijn gehaald. In de 31e minuut komt DCV in buitenspelpositie door. Het vlagsignaal wordt door scheidsrechter Groenendijk genegeerd en de 0-3 is een feit. Na de thee helaas geen beter Rozenburg. In de 48e minuut kwam DCV alleen op de keeper af maar hier kwam  Silvio goed zijn doel uit en voorkwam de 0-4.

Ondanks dat er een aantal verse spelers werden ingebracht kon Rozenburg geen vuist maken en werd het in de 61e minuut 0-4, in de 65e  en 68e  minuut 0-5  en 0-6.  Een eclatante en verdiende overwinning voor de koploper tegen een zeer zwak spelend Rozenburg. Volgende week is de uitwedstrijd tegen v.v. Pelikaan. Onderaan staan de ploegen dicht op elkaar dus is het zaak om daar de eerste punten te gaan pakken dan is alles nog mogelijk.