• Wanprestatie Rozenburg 1!

Na de verliespartij tegen Meeuwenplaat in het bekertoernooi moest Rozenburg de uitwedstrijd tegen 1eklasser Brielle winnend afsluiten. Derhalve geen simpele opdracht! Dit moest gebeuren zonder de afwezigen Jordie de Groot, Regilio van Buuren en Stefan van Es. Rozenburg begon goed aan de wedstrijd en na 11 minuten kwam het team van trainer/coach Peter Marcel Nauta op een 0-1 voorsprong door een fraaie treffer van Bethslot Woldeamanuel.

Brielle werd wat sterker wat resulteerde in twee treffers van de thuisclub. De 1-1 van Zepp Jacobs en de 2-1 van Thomas den Boer middels een fraaie kopbal. Dit werd tevens de ruststand. In de 48e minuut werd een heel gemakkelijk gegeven vrije trap de inleiding tot de 3-1 voor Brielle. Rozenburg-doelman Unal Can Bayka wist het schot te keren, maar kon de bal niet klemvast pakken. Eén van de Briellespelers was er als de kippen bij om de 3-1 aan te laten tekenen. Wat Rozenburg hierna liet zien was, om het netjes te formuleren, niet al te best.  Eén en ander had tot

gevolg dat de thuisclub zonder zich echt heel erg in te spannen kon zegevieren met  8-1. Een wedstrijd om heel gauw te vergeten dus! Voor de technische staf van de Roodgele brigade is er nog volop werk aan de winkel voordat de competitie begint.

As. Zaterdag volgt de laatste bekerwedstrijd in Kamperland tegen Oostcapelle/Domburg! Maar eerst staat dinsdagavond om 20:00 een oefenwedstrijd op het programma tegen RHS. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op het complex van RHS.

Toon van Dijk.