• Nils Mulder heeft helaas 4 jaar geleden moeten stoppen met trainen en spelen bij onze veteranen i.v.m. met knie problemen , maar is blij dat hij wat terug kan doen voor onze club. Vanaf het nieuwe seizoen zal er een mooi reclamebord te bezichtigen zijn van het bedrijf waar hij trots op is.

MOS Grondmechanica is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau en behoort al jaren tot een van de toonaangevende bureaus op het gebied van de geotechniek, geohydrologie en geomonitoring. Het bureau werd rond 1950 opgericht en werd in 1995 via een buy-out door het personeel voortgezet. Momenteel zijn circa 65 werknemers bij het bureau werkzaam.
    De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Helmond en Enter voor projecten in Nederland. Daarnaast zijn wij in staat om onze specifieke kennis en deskundigheid in te zetten en te mobiliseren voor projecten elders in de wereld.
    MOS Grondmechanica B.V. is een dochter van MOS Consultants en Engineers B.V. te Rotterdam. Deze groep kent verder de dochterbedrijven: MOSGEO B.V. voor internationale projecten en MOS Milieu B.V. voor bodemmilieukunde. Opdrachtgevers voor MOS Grondmechanica zijn onder meer aannemers, projectontwikkelaars, constructeurs, architecten, Rijkswaterstaat, waterschappen, pro-rail, lokale overheden, industriƫle partijen en particulieren.