• Het 1e elftal van de VV Rozenburg moest thuis aantreden tegen de amateurs van

Sparta. Inmiddels hopend op niets minder dan een wonder in de strijd tegen degradatie begon Rozenburg niet slecht tegen Sparta. Er werden weinig kansen weggegeven, maar men wist zelf ook niet veel te creĆ«ren. Na een vrije trap kopte Elroy van Seventer de bal richting het vijandelijke doel, maar  Spartakeeper Daniel vd Knijff kon die poging onschadelijk maken. Aan de andere kant dacht Sparta in de 40ste minuut op voorsprong te komen, maar arbiter Mitchell Prins keurde de treffer af, zodat de ploegen met een 0-0 ruststand de kleedkamers konden opzoeken.

Na de rust waren er over en weer doelpogingen. In de 62e minuut een puike redding van de prima keepende Silvio Spiessens na een vrije trap van Lucas van Oeveren. Een voorzet van Onur Can Zaif belandde op de binnenkant van de doelpaal. Helaas wist Bethslot Woldeamanuel uit de rebound niet te scoren. Bij een aanval van Sparta werd Robin vd Sman binnen de ā€œzestienā€ ten val gebracht. De strafschop werd benut door Jordy van Buren. 0-1. 5 minuten later werd de wedstrijd beslist door Lucas van Oeveren die de 0-2 op het scorebord liet verschijnen. As. zaterdag staat de uitwedstrijd tegen SVS op het programma.

Een zege voor de roodgelen is prioriteit nummer Ć©Ć©n, en  mocht dit lukken dan is er nog een ā€œHoudine Actā€ nodig om in de 2e klasse te blijven.