• We bereiken als vereniging een mijlpaal of zijn die inmiddels al voorbij gestreefd, want de familiedag zal ongeveer 15 – 20 jaar geleden voor het eerst zijn opgetuigd door Wim Stout, Annelies Pol en Paul de Heer. Hopelijk zijn hiervan en de jaren daarna nog foto’s en artikelen te vinden. De archivaris van de vereniging houdt zich aanbevolen (secretaris@vvrozenburg.nl).

    Hoewel de voorbereidingen voor de Familiedag 2023 al vroeg in het jaar zijn gestart, waren enkelen van de organisatie op zaterdag 3 juni 2023 al vroeg uit de veren om de laatste puntjes op de i te zetten. Klokslag 10:00 uur was alles gereed en kon het feest beginnen. Bij het ochtendgloren zat de stemming er al goed in. De zon scheen al volop. Familiedag en zonnige warme uren gaan hand in hand. Dat bevordert sowieso het sociale samenzijn, de gezelligheid en de gemoedelijkheid. Kortom, het was ook nu weer een fantastische dag.

                                                                                 

    Het programma was verspreid over de velden 1 -voetvolley- en 2 -attracties- (samen het terrein), het pannaveld en het podium op het terras.
    Het terrein was onderverdeeld in een voetbalpleintje, een formule 1 pleintje,  oude spellen pleintje en een stormbaan. De jeugd kon van 10:00 tot 16:00 uur huppen op springkussens, stropdas schieten, popcorn eten, worden geschminkt en in de simulator deelnemen aan de Formule 1 Race Challenge.

  • Om 11:30 uur toonde wereldkampioen Nasser El Jackson zijn groundmoves in een freestyle show. Een aantal VVR talenten daagden Nasser uit om zogenaamde panna’s te maken. Bryan Verhey, Jamie Heijdra, Timo Goedendorp. Bart van Eeghem, Kic Sistermans, Megan de Groot, Lars van Dop, Nano akman, Duarte, Pieter Affourit en Joost Verheij kwamen er al snel achter dat zij met een wereldkampioen te maken hadden. Maar desondanks was het een inspirerende voorstelling waar Nasser zijn publiek voortdurend bij betrok.